BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 15 februari 2010

It's not for you, it's for your bean.

The Ugly Truth - 2009

Tv-producenten och kontrollfreaket Abby Richter (Katherine Heigl) har problem med män, eftersom hon har en lista med kriterier som männen måste uppfylla.
Samtidigt går hennes tv-program dåligt med låga tittarsiffror.
En kväll råkar hon se ett tv-program som heter The Ugly Truth, där en man vid namn Mike Chadway (Gerard Butler) tar emot samtal och ger kvinnor tips om män och hur man lyckas fånga dom, vilket till stor del handlar om sex. Abby, som inte håller med Mike, blir förbannad, ringer in till programet och blir totalt överkörd av den rappkäftade Mike.
När hon dyker upp på sitt jobb dagen efter så har hennes chef anställt Mike till Abby´s tv-program, för att få upp tittarsiffrorna och hon blir allt annat än glad.

Detta är samma typ av romantiska komedi som man har sett ett antal gånger innan, med paret som från början inte klarar av varandra, förälskar sig i varandra, bråkar lite, vilket leder till en förutsägbar upplösning, slutet gott, allting gott.
Låter bekant, eller hur? Man vet precis vad som kommer att hända, inga överraskningar över huvud taget.
Men filmen funkar ändå som lite lättsam underhållning om man inte har nåt annat bättre att titta på. Tempot är relativt högt, skådisarna är bra och filmen har ett par roliga scener, en av dom involverandes Heigl på en restaurang, iförd ett par trosor med inbyggd vibrator, under klänningen. Behöver nog inte säga mer än så;-)
Långt ifrån Heigl´s eller Butler´s bästa roller, men duger ändå att fördriva en och en halv timme på.
2,5 av 5.

0 kommentarer: