BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 8 maj 2010

Release the Kraken!


Clash Of The Titans - 2010

Var ett tag sen jag såg denna nu, så det blir en liten snabbis här bara.

Ännu en gång blev man blåst av en snygg trailer. Trodde det skulle vara mer coola fighter med stora monster, men det kändes som att det inte var så mycket av det, utan mycket av tiden går åt till att färdas mellan dom olika platserna där dom olika varelserna befinner sig.
Och mycket i filmen är skapat av dålig CGI, som kändes väldigt daterat. Filmens absolut grymmaste monster är the Kraken, som är en gigantisk bläckfiskliknande varelse som ser ut som något från en Lovecraft-bok, som dyker upp i filmens obligatoriska slutstrid.
Tyvärr blir det ett jävla antiklimax då det visar sig att the Kraken faktiskt är rätt lätt att döda. Så det är snabbt avklarat.

Skådisarna går på tomgång. Sam Worthington är rätt trist att titta på, väldigt okarismatisk, Mads Mikkelsen har en konstig brytning som jag inte tror han har i vanliga fall, Liam Neeson som Zeus ser bara så jävla fjantig ut. Hade passat in klockrent i en Abba-video eller Xanadu eller nåt annat flum! Roligast är väl Ralph Fiennes som ondskefulla Hades. Som vanligt dras jag till dom mörka karaktärerna. Kan vara så att dom är lite roligare.
Finns dock lite positivt med filmen. Den är riktigt snygg och mörk på sina ställen.
That´s it!
Clash Of The Titans får en riktigt svag 2 av 5.

2 kommentarer:

jem sa...

Percy Jacksson var bättre!!

Dick Winchester sa...

Eller hur?!! Mycket bättre och fan läskigare och det var ändå en familjefilm:)